Showing all 6 results

APC Back-UPS, 1600VA/900W, 230V

275 
Max Configurable Power (Watts) 900 Watts / 1.6kVA. Output Frequency (sync to mains) 50/60 Hz +/- 1 Hz Sync to

APC Back-UPS, 750VA/410W, 230V

169 
APC Back-UPS, 750VA/410W, 230V, AVR, Line interactive, 4 X Schuko Sockets Battery Backup, Schuko Kapaciteti i fuqisë dalëse410 Watt/ 750VA

APC Back-UPS, 950VA/520W, 230V, AVR, Line interactive, 4xSchuko outlets Battery Backup

199 
Main Input Voltage230V Rated power in W520 Rrated power in VA950 V Anb of power socket outlets 4 Schuko cable

D-Link Switch, 8 porta 10/100

18 
Tetë porte LAN të shpejtë Ethernet për lidhje me tela me shpejtësi të lartë Në përputhje me IEEE 802.3az Ethernet

TP-LINK 24 PORT DESKTOP / RACKMOUNT SWITCH

75 
24 10/100 Mbps ports Innovative energy-efficient technology saves power consumption Supports MAC address self-learning, Auto MDI/MDIX and Auto negotiation Isolation

TP-Link Unmanaged Switch 16-Port 10/100Mbps Desktop/Rackmount Switch

64 
16 porte RJ45 10/100 Mbps Teknologjia Green Ethernet kursen konsumin e energjisë Mbështet vetë-mësimin e adresës MAC dhe MDI/MDIX automatike