Showing all 3 results

CANTE LAPTOPI HP WIRED CASE COMB

20 
CANTE PER LAPTOP HP 16″ Cante per laptop te permasave deri ne 16″ nga marka e njohur HP. Me pamje elegante dhe

CANTE SHPINE KINGSONS – MODEL KS3223W

49 
* Çantë me  kapaciteti 23.8L (mund të mbajë kompjuterë tabletë deri në 15.6 inch) * Në brendësi gjendet një xhep

LENOVO B510

18 
High quality, durable and water repellent fabric Spacious compartments with well-placed pockets Anti-theft compartments to keep valuables safe Thick breathable